ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Το “Κτήμα Κούρτη”, στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάπτυξη του “γαστρονομικού τουρισμού” στην περιοχή, δημιούργησε τη σχετική υποδομή, με σκοπό να προσφέρει σε ανθρώπους που επισκέπτονται τον τόπο μας την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες γεύσεις και να απολαύσουν τοπική, υψηλού επιπέδου γαστρονομία.
Την πρωτοποριακή αυτή ιδέα την αναπτύξαμε από το 2006, όταν, πλάι στο οικογενειακό οινοποιείο, δημιουργήσαμε έναν χώρο γευσιγνωσίας, ο οποίος προσφέρεται σε παρέες που επιθυμούν να δοκιμάσουν τα κρασιά του “Κτήματος” συνοδευμένα από παραδοσιακούς μεζέδες, που ετοιμάζονται με τη φροντίδα όλης της οικογένειας. Με κρέας καθώς και τυρί δικής μας παραγωγής, με ζυμωτό ψωμί, αλλά και με τις πινελιές του κρασιού που τα συνοδεύει όλα αυτά, δένοντάς τα σε ένα αρμονικό σύνολο με την παρέα και τη διασκέδαση, κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο ιδανικό για γνωριμία με τον ιδιαίτερο τόπο μας, τους ανθρώπους του και τα προϊόντα του.
Στα άμεσα πλάνα του κτήματος είναι η πραγματοποίηση των γευστικών δοκιμών, πέρα από την αίθουσα της γευσιγνωσίας που ήδη υπάρχει, και στον αίθριο χώρο έκτασης 5 στρεμμάτων ο οποίος βρίσκεται δίπλα στους αμπελώνες, με μια εκπληκτική οπτική άποψη του Ολύμπου και των Πιερίων. Ο χώρος αυτός είναι κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να υποστηρίξει μια τέτοια διαδικασία και ο επισκέπτης θα είναι σε θέση να απολαύσει στο μέγιστο τον οργασμό της φύσης, μέσα από όλα τα αρώματα και τις γεύσεις του κρασιού, διεγερμένος από όλες του τις αισθήσεις.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η πρόσβαση σε όλους τους χώρους του ¨Κτήματος Κούρτη¨ είναι ένα κομμάτι το οποίο έχει μελετηθεί με ιδιαίτερη υπευθυνότητα και ευαισθησία. Έτσι έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές κα συνθήκες, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και των ατόμων με κινητικές δυσκολίες. Για τον σκοπό αυτό, έχουν τοποθετηθεί ειδικές ράμπες ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη και ασφαλέστερη προσβασιμότητα καθώς και η καλύτερη δυνατή κάλυψη όλων των αναγκών των ατόμων αυτών, με απώτερο στόχο την μέγιστη απόλαυση των προϊόντων μας.

Για πληροφορίες ή επισκέψεις στο οινοποιίο μας παρακαλώ καλέστε στο:

‭+30 697 4471230‬
Απόστολος Κούρτης